![]() |
![]() |
![]() |
|
Přijaté návrhy pro starou verzi hry Tyto návrhy byly schváleny správcem komunity, přeloženy a odeslány na vedení Playa Games. Tyto návrhy nemusí být realizovány ve hře. |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
||||
|
||||
![]()
Myslim že je na každým serveru je par trochu mín inteligentnich lidi kteri jsou vulgární a i když je zabanujete otravují dále proto bych navrhl ignore list hlavně pro lidi v topce by to bylo výhodný protože v topce jsem se udržel sice jen asi půl dne ale hned mě masovali zprávy.
|
|||
|
|||
![]()
Jsem v TOPce několik týdnů a mohu potvrdit, že není problém dostat denně několik desítek (! )zpráv typu (záměrně ponecháno v původním znění bez gramatické korektury):
Di do hazjlu Das my tvuj ucet Ty pi*o Kde najdu klíč (klasika :) Kolik stála ta hůl Sy buze*ant Vemes me do cechu, vem me, pls, vemes me hned ? pls pls pls vem me !!!!!!! Posly mi goldy a houby atp. atd. etc. ... (to zde vynechávám názory některých duševních siláků na mou matku) :) ještě bych si dovolil upřesnit, že urážky pocházejí vždy od h(s)ráčů, se kterými jsem nikdy nebojoval a zpravidla mají level (a předpokládám že i IQ) tak o 80-90 menší Velice bych se za ignore list přimlouval... Naposledy upraveno NetKelt; 08-09-2010 v 18:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Ahoj, zprávy obsahující vulgární obsah či urážky jsou proti herním pravidlům a proto by jsi takové měl nahlásit zde http://forum.sfgame.cz/forumdisplay.php?f=47.
Nezapomeň dodržet požadovanou šablonu + přiložit screenshot. Díky Naposledy upraveno Vishara; 08-09-2010 v 18:36. |
|
||||
|
||||
![]()
Vish, to by hráč který se drží dlouhodobě na špici měl bonzovat každého kdo mu nadává? By zahltil fórum :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Tak samozřejmě to záleží na něm, jestli někoho nahlásí.
Ale musí si uvědomit, že pokud bude nahlašovat lidi co porušují pravidla tak nepomáhá jen sobě, ale všem slušným hráčům. Zato když je necháš aby dál porušovali pravidla tak jen tak nepřestanou. Já sama jsem momentálně na pozici 38 a za celou dobu hraní mi ještě nepřišel jediný dopis kde by mě někdo urážel či něco podobného. |
|
||||
|
||||
![]()
Nikdo nesleduje 38 pozici :) Já sleduju tak první pětku. Nebudu to dál rozebírat, ještě bych měl kartu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vishara ale o to nejde jasný že když mě někdo urazí tak ho nahlásim ale když mi jeden člověk napíše jak řiká net kdy dostane klíč potom jaká hul je podle tebe lepsi tak mas zamorenou stranku a za co je mam zabanovat za to že jsou hloupý?Klidně bych je za to taky banoval ale žádná urážka to není
|
|||
|
|||
![]()
Tak v tom případě bych to jednoduše mazala, zabere to 2 minuty denně a máš klid. :o
Jinak se budete muset smířit s údělem, že někdo si myslí, že jim budete dělat průvodce. :D |
|
||||
|
||||
![]()
Osobně nemám ignore rád,s někým se rozhádám dáme se navzájem do ignorre.Následně si něco potřebujem...nedomluvíme se.
Myslím že by bylo dobré,pokud bude skutečně ignore list přídán do hry,možnost jednou za pár hodin poslat dotyčnému který vás má v igrone zpávu o un-ignore. Do zprávy by samozhřejmě nešlo psát kvůli,u nadávkám a tak podobně.Jen by dotyčnému přišla zpráva "hráč YX vás prosí u zmazaní z ignore listu".
|
|||
|
|||
![]()
Přijato
|
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|