![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Těšil jsem se že v shakeovi bude konečně něco nového a ono nic
![]() Jsem na servru 2 a zeptal bych se jestli stím máte nějaké potíže protože kámoši říkali že na servru 4 to jede v pohodě. |
The Following User Says Thank You to RockMax For This Useful Post: | ||
|
||||
|
||||
![]()
nevím ale my jsme ho měli na s2 už včera večer (je to ikonka hned vedle utoku na jiný cech). Nebo je to třeba zkryté dokud nebudete mít ve vedení někoho s 50lvl (pouze má doměnka).
|
|||
|
|||
![]()
ja som zrovna od vcera 50, dostojnik a nemam to tam
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jde to pouze tahdy,když na cech někdo útočí-a vy jste přihlášen k obraně,v tu chvíli je tam ta ikonka ;-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Jak bylo a bude mnohokrát napsáno:
Aby cech uviděl ikonku podzemí musí mít vůdce level 50+, pokud je v cechu level 50+ někdo jiný cechovní podzemí se nezobrazí.
|
||||
|
||||
![]()
No, já nevím, já jsem na S3 důstojník s lvl. 32 (nej. z našeho cechu) a zobrazí se nám to v pohodě. Ale když na to kliknu, zobrazí se, že nemáme dostatek zlata. Ale slyšel jsem že ikonka podzemí se bude postupně doplňovat do všech cechů...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nám se to zobrazuje díky výše uvedenému důvodu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Já jsem level 52,jsem důstojník...to musím být přímo vůdce abych mohl cech zavést do cechovního podzemí?Jestli ano tak je to tedy pěkně blbé...měli by mít toto právo i důstojníci.
|
|
|||
|
|||
![]()
utok na podzemi muze provest i dustojnik, ale ikonka se objevi az kdyz ma vudce lvl 50+
Zobrazování | |
|
|